LEUTKUNST-

AKKEEDEMIE

Eindelijk is het dan zover. Nu de noodzaak om door te leren is onderkent door de Stichting Vastenavend volgt het burgerinitatief. Op 11 november 2011 hebben kunstenaar Hendrik Boot en galeriehouder Jan Rombouts de Leutkunst-Akkedeemie opgericht. Met als studie materiaal de kunstwerken van Hendrik geeft de akkedeemie de krabben de gelegenheid der te leren in het kunstkijken en begrijpen. De expositie toont veel nieuw werk met natuurlijk Vastenavend, dweieln en krabben als onderwerp. Pakkende sfeerbeelden in verf gevangen nemen u mee door de straten van krabbegat. U wordt onderdompeld in het warme Vastenavendbad. De moeite van het bekijken waard! En dat kan de hele maand februari.
Leutkunst-Akkedeemie mè d’ekspezisie van Hendrik Boot  Galerie Art & Frame, Potterstraat 34,  Bergen op Zoom  25 janewari t/m 28 febrewari 2014 G’opend woensdag t/m vrijdag  van 13:00 tot 17:00 uur  Zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en zondag van 14:00 tot 17:00 uur.

Opening 25 jannewarie

15:00 uur deur òòg’eid

Prins Nilles III

Art & Frame: bezoek de website
OPENING EKSPEZISIE  
EKSPEZISIE LEUTKUNST
© Copyright Leutkiek SINDS 2007 / Hendrik Boot = E-mail: LeutKiek@Gmail.com  Niets van deze site mag zonder toestemming gebruikt worden
Thuis Sjop Ekspezisie Leutkunst Nuuws Verleeje Ketakt