Hendrik heeft in 2007 de site Leutkiek.nl in de lucht gebracht. Aanvankelijk met de opzet zijn foto´s van Vastenavend te tonen. Door de jaren is het meer een site geworden met kiekjes van zijn Vastenavend-leutkunst.


De eerste expositie was in 2007 in het voormalige café De Ster waar hij enkele jaren zijn atelier had. Eigenlijk is deze locatie de aanleiding want telkens begonnen bezoekers te vertellen over alle belevenissen in het café.


 In 2008 toonde hij ook werk in stationszicht, in samenwerking met Kunstforum met het motto “Alles van Stal”.
 

 2009 opende oud waardin Riet Mathijssen van ‘De Ster’ de deur voor Prins Nilles met gevolg en daarmee ook de expositie. Motto 2009 “DA’S PAS VEKANSIE!” en de expositie: “De Ster weer open, da’s pas vekansie!”


2010 het motto was dat jaar: “Da douw d’oe jong” en het advies was: bezoek de expositie in De Ster en “Voel oe as erbore”.dat jaar nam hij ook deel aan de groepsexpositie in in de galerie van Don van Rooy “Agge Mar Leut Et”. 


2011 Was het motto “DÈÈR MOT OP GEZONGE WORRE!”.De expositie kreeg de naam: “Dorst en zanglessen in De Ster”.
     
Ster 2011 1
Ster 2011 3
Ster 2011 2

2012 Het motto: “ÉÉMAAL IN DE MODE” met de dubbel-expositie: “Steekje los” en Blauwe Knoop”. Elke bezoeker kreeg als aandenken een breiwerkje!

Youtube met een leuke reportage van Rinus van Wezel: https://youtu.be/lHQfpxLbGtU


2013 met het motto: “LEUT, BROOD EN SPEULE” werd opgeluisterd met de expositie “Ars Vivendie” (latijn voor “De kunst van het leven”) samen met Willem Hoedelmans.
  

2014 Het jaar met de expositie “Leutkrabbels en Lentekriebels” inspelend op het motto “’k Eb ’t voorjaar in m’n kop”.

De prins werd gevraagd een dik aangeklede dame te “onthullen” waarna een frisse jonge dame over bleef.
Alle bezoekers ontvingen een zakje met bloembolletjes. Door er op te sabbelen liepen ze uit en ,kwamen de voorjaarsbloemen uit je oren.

   

 


2015  Het motto was: “Deer emme vor deurgeleerd”. Hendrik richtte de Leutkunst Akkedemie op waar deurgeleerd kon worden in de leutkunst.

 

 

Prins Nilles slaagde als eerste voor de kunsttest en ontving het felbegeerde diploma.

Bezoekers ontvingen een collegekaart om de studie te kunnen volgen.

Galerie Art & Frame en kunstenèèr Hendrik Boot ebbe n’t inesjetief genome tot d’oprichting van de LeutKunst-Akkedeemie. Tot nou toe liepe Krabbe n’overal mar wa rond te kijke mar ‘t miste voldoende diepgang en nivo. Dèèr kom nou ‘n end aan. Krabbe kenne nou deur lere n’in ‘t kijke nar Leutkunst zo da z’ok echt gaan zien waar ‘t om gaat.

De studente zulle motte n’aanpakke n’en deur blijve lere. De bekròòning is agge ken zegge: “Leutkunst kijke, dèèr ebbik vor deurgeleerd en ik begin ‘t nou ok te zien”

 

Hij exposeerde ook in Terneuzen met o.a. Mart Franken en Ad Seelen. Ook bij boekhandel Van de Kreek waren in de etalage aquarellen te zien.


2016 Motto “Me lòòpe d’r mee weg!”. Geen expositie i.v.m verhuizing atelier.


2017 Motto “Da’s d’n aard van ’t beestje”. Hendrik had er door omstandigheden niet zo veel zin in maar op verzoek van de Stadsgidsen richtte hij toch in zijn atelier Dumontsdreef 2 een expositie in. De expositie kreeg de titel ‘Endrik 2017. De stadsgidsen kwamen langs met groepen tijdens de Vastenavenwandelingen.

  


2018 is het motto:Mè d’éél oew art” 

Vastenavend liedje Krabbegat 2018 ”Me d’eel oew art”: https://www.youtube.com/watch?v=kYx4F-fsw3I

Hendrik exposeert samen met Willem Hoedelmans. De expositie heet: “ART ZAT” Locatie is “Ons Huis”, aan de Bosstraat 18.

Prins Nilles, leut-artspecialist heeft een arttransplantatie uitgevoerd op de ouwe dweil als opening van de ekspeziesie.

2019 Was het jaar van “Boot op koers” en het motto ” ’t Is koers!”

Zuid West TV kwam de kunstenaar interviewen.

En 2020 is het “Geneuzel van ‘Endrik”